Descoperă Soluția de Încălzire și Răcire Eficientă: Pompa de Căldură SolarEast 14 kW

Dacă ești în căutarea celei mai eficiente și avantajoase soluții tehnice pentru încălzire și răcire, ai ajuns în locul potrivit. Pompa de căldură SolarEast de 14 kW, disponibilă atât în varianta monofazică, cât și trifazică, reprezintă un pas major în direcția eficienței energetice și a protejării mediului.

 

Cu acest model de pompă de căldură, poți obține o performanță termică impresionantă de până la 14.5 kW, utilizând doar 5.97 kWh electrici. Acest lucru înseamnă că poți încălzi eficient o suprafață utilă de până la 250 m², cu mențiunea că rezultatele pot varia în funcție de izolația termică și tipul sistemului de încălzire (pardoseală sau radiatoare).

Avantajele pompelor de căldură aer-apa SolarEast sunt evidente. Tehnologia modernă “Inverter” și compresorul Panasonic DC twin rotary asigură o funcționare eficientă și durabilă, fără deranjamente, timp de mulți ani. Controlul inteligent al puterii permite modularea acesteia între 25% și 100%, adaptându-se astfel nevoilor tale.

Un aspect esențial este performanța pompei și în condiții dificile. Cu tehnologia EVI (injecție de vapori în compresor) și agentul frigorific R32, pompa funcționează chiar și la temperaturi scăzute de până la -25°C. Protecția antiîngheț este activată la fiecare 5 minute, garantând funcționarea optimă chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Pompa trebuie alimentată în mod constant pentru a preveni înghețul, dar poți alege să instalezi o supapă antiîngheț pentru siguranță maximă.

Cu o temperatură a agentului termic de până la +60 °C, poți utiliza pompa de căldură pentru încălzirea apei menajere sau pentru sistemul de încălzire cu radiatoare (în unele cazuri, radiatoarele mai vechi trebuie supradimensionate). Pompa SolarEast de 14 kW este soluția perfectă pentru o casă bine izolată, cu o suprafață locuibilă de până la 250 m² prin încălzirea în pardoseală sau până la 170 m² prin încălzirea cu radiatoare.

Indiferent de necesitățile tale specifice, este recomandat să efectuezi un audit energetic sau un calcul precis al cerințelor casei tale. Fiecare locuință are caracteristici unice, iar echipa noastră vă poate ajuta să alegeți modelul potrivit.

Dacă dorești și prepararea apei calde menajere, poți opta pentru un boiler cu serpentini supradimensionați special conceput pentru pompele de căldură. Cu ajutorul unei vane cu 3 căi și a unei rezistențe electrice în boiler, poți asigura desinfectarea acestuia pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Cu funcția WiFi integrată, ai control total asupra temperaturii și a modului de funcționare, direct de pe smartphone-ul tău. Alege eficiența și confortul cu Pompa de Căldură SolarEast 14 kW!

Nu mai aștepta! Acționează acum și beneficiază de eficiența supremă în încălzire și răcire.

 Pompele de caldură SolarEast au fost certificate  energetic ERP A+++  de catre  organismul de certificat   TÜV-SÜD conform Standardului European, EN 14825: 2018, adică standardul actual pentru determinarea eficienței anuale de referință, SCOP. Download cerificat

 

Specificatii tehnice generale:

 

Sistemul intelegent pentru degivrare  SolaeEst este controlat de catre un algoritm care verifica diferenta de temperatura si timpul  de functionare al compresorului scurs de la ultima degivrare si evaluaza starea evaporatorului. Cind sunt intrunite conditiile  specifice  , degivrarea va porni automat . Video


 

Pompele  de caldura SolarEast  folosesc un algoritm special pentu compensarea temperaturii interioare in functie de temperatura exterioara.

Modulul  de comunicatie WIFI  permite  controlul comunicarea la distanta prin internet   cu ajutorul  unei aplicatii GRATUITE de pe telefonului mobil (Android /IOS/tuya)

Pompa de caldura va functiona in cele mai bune conditii daca se vor face calcule specifice pentru dimensionare optima a tuturor componentelor .

Recomandari pentru o buna functionare:

-se instaleaza un rezervor/puffer/buffer  cu un volum de minim 80L ( se calculeaza in functie de volumul de apa din instalatie)

-se instaleaza un  vas de expansiune de min 20L (se calculeaza )

-instalarea unei rezistente auxiliare de 3kw pentru a compensa necesarul de energie in perioadele ff reci. Rezisttenta se poate instala in interiorul  rezervorului sau pe teava de tur

-pompa este dotata cu sitem antiinghet dar acesta este activ cind pompa de caldura este alimentata cu tensiune electrica de la retea.

-se recomanda instalarea unor valve antiinget care vor descarca apa din sistem daca temperatura agentului termic scade sub 4C. Daca se introduce in instalatie glicol sau antigel eficienta sitemului poate scade cu pina la 10%

-puterea electrica instalata a casei trebuie sa fie de minim  9Kw cu o siguranta de minim 32A

-pompa va fi conectata cu un cablu special in tabloul principal si pe  acest circuit se vor instala protectii speciale pentru supra tensiune  ±10% fata de tensiunea de referinta 230V .

 

 EN CERTIFICATE 14825 (TUV SUD  lab test no 64.181.22.01083.01) Download

Tag:

Eco Heating And Cooling Heat Pump,

TUV water heater pump,

Monobloc Heating And Cooling Heat Pump

Ghidul tau autentic de shopping.