Pompa de caldura SolarEast 8 kW  este cea mai eficenta si avantajosa  solutie  tehnica de incalzire si racire din punct de vedere al costurilor de exploatare si a mediului .

Cu acest model de pompa de caldura  la un  consum de  numai 3.06 kWh electrici  se poate produce pina la 10.5kw termici  , putind  incalzi o suprafata utila a locuintei de pina la  160m².  (daca casa are incalzire in pardoseala si  daca aceasta locuinta are o izolatie termica foarte buna /sub 40W/m2).

8KwR32 Pompa de caldura monobloc

Pompa de caldura Aer-Apa SolarEast 8kw – Eficienta si Confort Termic

Cu tehnologia avansată și performanța remarcabilă, această pompă de caldura îți oferă confort termic de înaltă calitate, economisind în același timp energie și reducând impactul asupra mediului.

Avantajele pompei de caldura Aer-Apa Solar East 8kw:

  1. Eficiență Energetică Remarcabilă: Pompa de caldura Aer-Apa de 8kw utilizează un compresor Panasonic de înaltă performanță, asigurând un nivel ridicat de eficiență energetică. Aceasta înseamnă că poți beneficia de o încălzire și răcire eficientă, reducând costurile tale de energie.
  2. Flexibilitate și Confort: Cu puterea de 8kw, această pompă de caldura este potrivită pentru încălzirea și răcirea unui spațiu de până la 160mp prin pardoseală sau maxim 120mp cu ajutorul caloriferelor. Astfel, te poți bucura de confort termic în întreaga locuință, indiferent de structura acesteia.
  3. Funcționare Silențioasă: Pompă de caldura Aer-Apa de 8kw este proiectată pentru a funcționa într-un mod silențios, asigurând un mediu liniștit în locuința ta. Astfel, poți beneficia de confort termic fără a fi deranjat de zgomotele neplăcute.
  4. Fiabilitate și Durabilitate: Produsul nostru este certificat de către organismele Keymark și TUV, reconfirmând calitatea și fiabilitatea acestuia. Cu o construcție solidă și componente de înaltă calitate, pompa de caldura Aer-Apa de 8kw este concepută pentru a funcționa fără probleme pe o perioadă îndelungată de timp.

Beneficiile Mediului: Utilizând o pompă de caldura Aer-Apa de 8kw, contribuiți la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător. Prin utilizarea energiei regenerabile din aerul ambiental, această pompă de caldură minimizează impactul negativ asupra mediului în comparație cu alte sisteme de încălzire convenționale.

Pompele de caldura aer-apa SolarEast sunt cele mai economice alternative pentru incalzire sau racire . Tehnologia moderna  de tip “Inverter” a pompelor de caldura si componentele de inalta calitate garanteaza functionarea sistemului  ani de zile fara deranjamente.

Inima sistemului este compresorul  Panasonic DC twin rotary care  este controlat de invertorul DC pentru a modula putera lui de la 25% la 100% .

Doatorita tehnologiei EVI (injecție de vapori în compresor) și  a agentului frigorific R32, pompa  de căldură  functioneaza si la temperaturi  scazute iarna de -25°C” ( vezi tabelul cu temperaturi vs COP ).

Protectiea antiinghet  este verificata la fiecare 5 minute de catre controlerul principal   ( senzori +pompa de recirculare ) in acest fel  asigurind   o functionare optima pana la temperaturi exterioare  de  -25 grdC .Pompa de cladura  trebuie sa fie tot timpul alimentata de la reteua de electricitate pentru a preveni inghetul. Pentru a reduce la 0% a riscului de inghet ( in caz de intrerupere a curentului electric)  se recomanda instalarea de catre beneficiar a unei supape/valve antiinghet de acest tip .Numai in anumite cazuri se poate folosi glicol sau antigel .

Temperatura agentului  termic poate  ajunge pana la +60 °C astfel incit este posibila folosirea pompei de caldura pentru producerea de apa calda menajera sau pentru incalzirea cu calorifere( unele caloriferele vechi trebuiesc  supradimensionate )

Pompa de caldura SolarEast 10 kW  poate incalzi cu succes  o casa  bine izolata care are suprafața locuibilă  de pina la 180mp ( încălzire prin pardoseală)  și până la 150mp cu încălzire prin calorifere.Pentru a determina cu precizie ce model de pompa de caldura si cu ce caracteristici este necesar efectuarea unui audit energetic sau un calcul exact al necesarului de caldura a fiecarei case( carecteristicile fiecarei case sunt UNICE ) .

Daca se doreste  preparare   apaei calde menajere se recomanda instalarea  unui bolier cu serepntine supradimensioante ( speciale pentru pompele de caldura ),a unei  vanei cu 3 cai  si a unei rezistente electrice in bolier  pentrua rula 1 data pe saptamina pentru 10 minute functiea antilegionela (desinfectie boiler). Rezistenta va fi comandata de controler in functie de cerintele Dumneavoastra.

Functia  WIFI integrata permite  cu control de la distanta  cu ajutorul unui smartphone a temperaturi sau a modului de lucru.

Pompele de caldură SolarEast au fost certificate  energetic ERP A+++  de catre  organismul de certificat   TÜV-SÜD conform Standardului European, EN 14825: 2018, adică standardul actual pentru determinarea eficienței anuale de referință, SCOP.

Atentie ! Boilerul pentru apă caldă, robinetii, vasul de expansiune si alte acessori  nu sunt incluse și se vor instala în interiorul casei.

 

Specificatii tehnice generale:6

 

Sistemul intelegent pentru degivrare  SolarEast este controlat de catre un algoritm care verifica diferenta de temperatura si timpul  de functionare al compresorului scurs de la ultima degivrare si evaluaza starea evaporatorului. Cind sunt intrunite conditiile  specifice  , degivrarea va porni automat . Video


Pompele  de caldura SolarEast folosesc un algoritm special pentu compensarea temperaturii interioare in functie de temperatura exterioara.

Modulul  de comunicatie WIFI  permite  controlul comunicarea la distanta prin internet   cu ajutorul  unei aplicatii GRATUITE de pe telefonului mobil (Android /IOS/tuya)

WhatsApp Image 2022-06-29 at 11.41.55 AM
WhatsApp Image 2022-06-29 at 11.32.23 AM

Pompa de caldura va functiona in cele mai bune conditii daca se vor face calcule specifice pentru dimensionare optima a tuturor componentelor .

Recomandari pentru o buna functionare:

-se instaleaza un rezervor/puffer/buffer  cu un volum de minim 50L ( se calculeaza in functie de volumul de apa din instalatie)

-se instaleaza un  vas de expansiune de min 10L (se calculeaza )

-instalarea unei rezistente auxiliare de 3kw pentru a compensa necesarul de energie in perioadele ff reci. Rezisttenta se poate instala in interiorul  rezervorului sau pe teava de tur

-pompa este dotata cu sitem antiinghet dar acesta este activ cind pompa de caldura este alimentata cu tensiune electrica de la retea.

-se recomanda instalarea unor valve antiinget care vor descarca apa din sistem daca temperatura agentului termic scade sub 4C. Daca se introduce in instalatie glicol sau antigel eficienta sitemului poate scade cu pina la 10%

-puterea electrica instalata a casei trebuie sa fie de peste 6Kw cu o siguranta de minim 16A

-pompa va fi conectata cu un cablu special in tabloul principal si pe  acest circuit se vor instala protecti speciale pentru supra tensiune  ±10% fata de tensiunea de referinta 230V .

 

EN CERTIFICATE 14825 (TUV SUD  lab test no 64.181.22.01083.01) Download


Tag:

Eco Heating And Cooling Heat Pump,

TUV water heater pump,

Monobloc Heating And Cooling Heat Pump

Ghidul tau autentic de shopping.