Ce sitem de incalzire este potrivit pentru casa mea ?

 

Primul pas pentru a alege sistemul de încălzire potrivit pentru locuința dumneavoastră este să determinați care sunt nevoile dumneavoastră de încălzire.

Există câțiva factori de care trebuie să țineți cont aici :

-Care este consumul dumneavoastră tipic de energie ?

-Care este temperatura medie din zona dumneavoastră?

-Câte persoane locuiesc în casa dumneavoastră?

-Care este gradul de izolare al casei ?

-Care este cel mai economic sistem de încălzire pentru casa dumneavoastră?

-Ce infrastructura este disponibilă in zona ?

-Ce putere are bransamentul electric  actual ?

-Ce spatiu aveti disponibil in camera tehnica ?

Odată ce aveți o idee despre nevoile dumneavoastră, va fi mult mai ușor să luați o decizie informată cu privire la sistemul în care să investiți.

 

Preocupări legate de calitatea și eficiența sistemului de izolare termică

Dacă înlocuiți actualul sistem de termoizolare sau dacă instalați unul nou, asigurați-vă că alegeți unul care să vă protejeze casa pentru mulți ani de acum încolo. De exemplu, dacă instalați un nou sistem de , asigurați-vă că  lucrati cu profesionisti si ca vati alege materialele care vă vor servi bine mulți ani de acum încolo. Există multe opțiuni disponibile,pentru a creste confortul in casa dar in final totul tine de bugetul dumneavoasta.

Recomandarile ProEnergy:

Costul încălzirii locuinței dumneavoastră este unul dintre principalii factori care influențează facturile lunare. Încălzirea prin pardoseală poate contribui la reducerea acestor costuri și, în același timp, vă poate menține cald. Este, de asemenea, ideală dacă locuiți într-o casă cu curenți de aer sau dacă vă aflați în mod regulat în situația de a pune și scoate încălțăminte grea.

Încălzirea prin pardoseală este diferită de pardoseala supraînălțată, care se găsește adesea în clădirile industriale. În schimb, presupune instalarea de pompe, țevi și încălzitoare sub podele, cum ar fi scânduri de lemn sau gresie, pentru a le încălzi direct. Căldura radiază din pardoseală, care apoi rămâne caldă pentru perioade lungi de timp.


Înlocuiți radiatoarele existente cu încălzirea prin pardoseală Dacă doriți să vă modernizați locuința cu încălzire prin pardoseală, există diverse modalități de a face acest lucru. Poate doriți să luați în considerare înlocuirea radiatoarelor existente cu încălzire prin pardoseală în schimb. Iată de ce:

În România, încălzirea locuinței este costisitoare și dificilă in zonele unde nu este disponibila reteua de gaze De aceea, este important să luați în considerare soluții alternative pentru a vă încălzi locuința folosind pompele de caldura aer apa Sunrain

Ghidul tau autentic de shopping.