Transport si livrare

 

 

Dupa fiecare comanda plasata in site-ul nostru, veti fi contactat de unul dintre specialistii  www.pomedecaldura-aerapa.ro pentru confirmarea comenzii si a modalitatii de livrare si plata.

Daca la plasarea comenzii ai ales livrarea prin curier, comanda ta va fi livrata implicit prin firma de transport  Pallex.

In cazul in care doriti livrarea cu o alta firma de curierat, va rugam sa specificati acest lucru atunci cind confirmati comanda.

Comenzile plasate pe site-ul nostru se proceseaza de Luni pana Vineri, intre orele 9-17:30, iar livrarea produselor se face in termen de 24 – 48 de ore de luni pana sambata.

www.pomedecaldura-aerapa.ro nu poate, si nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile cauzate de catre serviciul de curierat sau alte forte externe.

Pentru orice problema legata de livrarea produselor, va rugam sa ne contactati.

In momentul in care predam coletul dumneavoastra la curier, veti fi anuntat prin e-mail, prin care va punem la dispozitie si un numar de AWB.

Prin acest numar AWB veti putea urmari coletul dumneavoastra, de pe pagina AWB Tracking .

Introduceti AWB-ul primit prin e-mail in prima rubrica si codul postal in a doua rubrica dupa care  apasati Enter sau click pe butonul ‘Cauta’ pentru a vedea unde este exact coletul dumneavoastra.

IMPORTANT ! Pompele de caldura sunt produse care au in jur de 100kg si nu pot fi tranportate de cartre orice curier.

Masinile din flota   Pallex  au platforma cu lift si liza facid posibila incarcarea/descarcarea  paletului doar de catre o singura pesoana.

 

Ghidul tau autentic de shopping.