De ce sa folositi produsele SolarEast?

SolarEast Group  a fost fondat in 1999 si este cel mai mare furnizor de  systeme de încălzire solare de apă din lume.

SolarEast Group este un grup de firme tehnologice listat la bursa (cod stoc 603366) care  are ca obiectiv  „Sa facem  lumea mai curată, sa facem viața mai bună”.

Cu o experienta de peste 20 de ani de utilizare a energiei solare termice, 10 ani in demeniul  pompelor  de căldură avind ca sursa primara   aerul și 7 ani de experiență în productia de panouri fotovoltaice, Sunrain oferit solutii de incalze  pentru 25 de milioane de gospodării și peste 20.000 de clienți comerciali  din peste 100 de țări.

Grupul SolarEast are 7 baze de producție în toată China, cea situată în Shunde, Guangdong se concentrează pe pompe de căldură  aer-apă.  Această fabrică are peste 100.000 m², cu o capacitate de producție de 80.000 bucati de pompe de căldură pe lună . In urma investitiei de 2 milioane USD   au construite cele mai avansate laboratoare de testare care pot testa echipamente  de până la 300 kW în climat extrem de rece, cu temperaturi de -30℃.

 

Cu o suprafață de productie de peste 100.000 m2, SolarEast este cel mai mare producător de pompe de căldură din sudul Chinei.

Pompele de caldură sunt  produse  in diferite configuratii pentru aplicații rezidențiale și comerciale, avind  urmatoarele destinatii :inaclzirea  piscinelor , apă caldă menajeră, încălzire , răcire etc.,

Din puncte de vedere tehnic suntem capabili să oferim un spectru complet de pompe de căldură avind ca sursa primara  aerul.

SolarEast Group are in dotare  5 laboratoare naționale și 7 linii de producție.

Pompele de caldura produse de  SolarEast sunt certificate de diverse organisme internationale precum : CE, CB, SGS, KeyMark TUV-SUD, EN 14511, EN 14825, ISO9001, ISO14001 , ISO18001 ,SAA, ERP, Watermark  ,Standardmark, SII  in  numeroase țări,. Unul dintre principalele obiective  operaționale ale  SolarEast este sustenabilitatea pe termen lung. Dorim să promovăm o creștere  durabilă  la nivel global abordând preocupările sociale și aducind   valoare adaugară societății.

 
2005
-Sunrain   intra in parteneriat cu  Universitatea de Sud-Est pentru  cercetarea a pompeleor de cladura avind ca sursa  aerul și pentru sistemele de încălzire compozite cu energie solară.Programul  a primit 11 milioane RMB de la Provincia  Jiangsu. 
 
2012:
-GUANGDONG SUNRAIN AIR SOURCE ENERGY CO., LTD. a fost stabilit oficial în Shunde.
-În același an, au fost lansate oficial  pompele de căldură pentru incalzirea apei  menajere (1HP 150 L, 1HP 200L tip split) și boilerele comerciale cu pompă de căldură (3HP, 5HP, 10CP).
 
2013:
-fabrica a primit certificarea  ISO9001, ISO14001, ISO18001 ,
-sunt lansate unități comerciale de mare putere pentru a produce  apă caldă (12HP, 20HP)
-este lansat oficial uscătorul  automat inteligent cu control dublu .
 
2014:
-este obtinută licenta nationale pentru  productia  produselor industriale.
-este obtinută  certificarea  laboratorului  pentru emitere de  etichete energetice  pentru pompe de caldură.
 
2015:
-Prima generație de unități de încălzire și răcire de uz casnic cu frecvență fixă și unități cu invertor (5HP, 6HP) cu temperatură ultra-joasă au fost dezvoltate și primite  cu succes pe piața  .
 
2016:
– Surain primeste statutul de  întreprindere națională de înaltă tehnologie. din partea guvernului Chinez.
 
2017:
-Incepe constructia celei  mai mari baze de producție pentru  de pompe de căldură  aer -apa  din Asia în zona de înaltă tehnologie Shunde, Guangdong. Investitia  de  545 milioane RMB, a permis  constructia a   100.000 de metri pătrați de spatii de productie.
-a fost produsa  cu succes o pompa de caldura pentru răcire și încălzire de uz casnic cu frecvență variabilă   de înaltă eficiență   avind ca scop incalzirea si reacirea.
-incepe productia pentru o serie de unități de încălzire comerciale mari cu temperatură ultra-joasă (13HP, 25HP) care au fost primite foarte bine  piață.
 
2018: 
-pompele de calură aer-apa produse de  Sunrain sunt recunoscute ca avind un nivel ridicat de eficienta energetica si de protectie a mediului  de  către Departamentul  de știință și tehnologie din Guangdong.
Sunrain fost pionier în tehnologia de dezghețare inteligentă in 3 minute,devenind lider pentru  cele trei tehnologii caracteristice  : dezghețare rapidă, dezghețare precisă și eficiență energetică ridicată  obținind  certificarea  produsului emis de cate Institutul General de Cercetare Tehnologică Hefei.
-Extinderea oficială a pieței internaționale;
 
2019:
-dezvoltarea cu succes a produselor de conversie de frecvență DC completă de răcire și încălzire cu dublă temperatură de 1 Hz la temperatură ultra joasă, IPLV (H): 3,26, COP (- 12 ℃): depășind  cerintele de eficiența energetică națională pentru Clasa A+++.
-este produsă pompa de caldură pentru piscină cu frecvență variabilă cu freonul  R32 
-este produs sisemul de încălzire de apă menajera  folosind freonul  R290   și  sunt exportate cu succes în Europa, America și Australia.
 
2020:
-Cercetatorii Sunrain  redacteaza  două standarde naționale: Pompă de căldură   aer -apă cu temperatură ambientală scăzută (chiller) pentru piata comercială dari si  pentru piata rezidentiala.
-Sunrain este reconoscut ca fiind lider zonal pe  in regiunea   Foshan.
 
2021:
-Sunrain primeste premiul  Gazelle pentru cea mai rapida  dezvoltare;
sunt dezvoltate produse pentru piata Europenă  primind  certificatul energetic A++;
-produsele se vând bine în 54 de țări și regiuni din întreaga lume, care au devenit alegerea preferată a multor parteneri internaționali;
-incepe proiectul de investitie in valoare de  500 de milioane de yuani  in orasul Lianyungang pentru  pentru construcția unor noi capacitati de productie a pompelor de caldura  aer-apa  , sunt planificate pentru a construie 10 linii de producție moderne pentru pompe de căldură;  avind  cinci  camere de testare la temperaturi ultra-scăzute (-35 ℃ ).
-este infiintat  un institut de cercetare  tehnologică pentru    pompele de căldură. Incepe un program de cercetare pentru o noua tehnologie pentru degivrare.
-Sunrain primeste  premiul I  pentru Știință și Tehnologie din partea  Societății Chineze de Refrigerare.
 
2022:
-Sunrain oferă o soluție de apă caldă cu energie curată(nepoluanta ) pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.Pompa de căldură R32 EVI Full DC Inverter pentru încălzire și răcire a fost  certificata cu succes de catre TUV SUD. 
 
Pompa de căldură R290 EVI Full DC Inverter pentru încălzire și răcire a fost certificate  cu succes de TUV-SUD .
 
Ghidul tau autentic de shopping.